Тийн мода – цветна и винаги различна

Кои са обичаните дрехи и обувки от подрастващите?

01.03.2017

Тийнейджърите са волни души. Винаги различни и непостоянни, те често променят своите предпочитания както по отношение на прическата, така и на дрехите и аксесоарите, които носят.

Все пак, можете да съдите за това каква музика слушат или с какъв спорт се занимават, именно по външния им вид. Разбира се, само до следващото им увлечение. С тази статия ще ви покажем, кои са предпочитаните съчетания от дрехи и обувки на съвременните тийнове

Тийн мода – цветна, вълнуваща и винаги различна

Кецове и маратонки – удобните кецове и маратонки са сред основните обувки, които тийнейджърите носят всекидневно.

Съществуват хиляди вариации на тема „Как да съчетаем спортните обувки с дрехите си“. Няма да сгрешим, ако кажем, че на пръв поглед съвсем непретенциозните кецове и маратонки са напълно универсални и могат да завършат успешно всеки тийнейджърски моден сет.

Тийн мода – цветна и винаги различна

Кецовете са на мода сред по-младите

Ризи – момчетата харесват небрежни ризи, които задължително са с навити ръкави, често напълно разкопчани, в комбинация с дънки и тениска на рок група.

Момичетата също обожават карираните ризи, които носят вързани около кръста или разкопчани в долната част и закачливо завързани около пъпа.

Вижте още: Ризата – модно решение за всеки

Къси панталони – моделите са много, а феновете им сред подрастващите момичета още повече. Независимо от ръста и телосложението, тийнейджърките носят различни къси модели – от плат, от деним, от сатен, дори от дантела, панталонки с анимационни герои, комикси, надписи и пришити камъни, нашивки, ресни, дори с малки плюшени играчки и бижута или напълно разкъсани и разнищени краища.

Тийн мода – цветна и винаги различна

Късите панталонки са хит сред младите

Кроп топ – къси блузи, които разкриват коремчето. Те са сред любимите дрехи на  момичетата между 13 и 19 г. По-свенливите предпочитат къси модели, които съчетават с прозрачни ризи или носят направо върху тесен потник. За онези, които намират тялото си за достатъчно секси, за да го излагат на показ, съчетаването на кроп топ с къса пола или изрязани панталони от деним е нещо обичайно.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP