Тенденции в дамската мода за 2017 г

Корсети, много дълги поли и велур...

26.09.2016

Отдавна вече стремежа да бъдем в крак с модата не ни струва неимоверните усилия, които трябваше да полагаме преди време. Днес, благодарение на новите технологии, информацията за тенденциите идва за секунди и стига да имаме желание да се потопим в новите течения на модата, ние можем да се окажем „на гребена на вълната“.

Тенденции в дамската мода за 2017 – какви модели дрехи, материи и текстури ще бъдат актуални?

Корсетите се завръщат със страшна сила – безспорно корсетът е една от най-женствените дамски дрехи, която с течение на времето преминава от категория бельо в топ дреха. Метаморфозата е напълно обяснима с настъпването на сексуалната революция през 60-те години и акцентирането върху сексапила и независимостта на жената. Това е и една от най-съблазнителните дамски дрехи, която днес може да бъде успешно съчетана както с небрежни дънки, така и с разкошна пола.

Вижте още: Естественият грим и ползите от него

Не е ли прекалено смело решение?

Не, стига да знаете как да съчетаете корсета.

Сексапилният и излъчващ елегантност корсет при Вера Уанг е закопчан върху риза и може да се носи в бизнес обстановка.

Впитият корсет с дантела, кожа и екстравагантни металически елементи оставете за клуб, парти или среща с любимия.

Тенденции в дамската мода за 2016 г

Черен корсет

Дългите поли властват през 2016 г. – Просто трябва да ги имате!

Моделите са различни, според фигурата на жената и повярвайте, има много малко дами, които не биха изглеждали пленително с дълга до земята пола. Вера Уанг, Виктория Бекъм, Дона Карън, Диан фон Фюрстенберг, това са само част от моделиерите, които акцентират на макси полите. С тях не прикривате красивите си крака, а сякаш казвате: „ Аз съм загадъчна и волна по душа, опознай ме!“

tskirt-maxi-dresses-2016-2017

Макси полите отново ще властват

Велур!  Позабравена материя, която носи усещане за лукс, дълготрайност и царствена красота. Откриваме ги в колекциите на Софи Теале, „Лакост“, Тори Бърч. Ако се сдобиете с дрехи и аксесоари от естествен велур, можете да бъдете сигурни, че ще имате качествени и красиви артикули, на които ще се радвате дълго време.

suede-outfits

Велурът – нежен, елегантен и секси

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP