Горещи тенденции в грима за лято 2017

Бърз поглед, който ще ви даде представа за актуалните цветове

21.05.2017

Всичко за модерния грим на лятото на 2017, разбира се можем да научим от списанията за мода и селфитата на известни модели, от които има в изобилие в социалните мрежи. Но ако се нуждаете от бърз поглед, който да ви даде представа за актуалните цветове и тенденции в грима това лято, тази статия е точно за Вас!

Вижте три горещи тенденции в грима за лято 2017

Осмелете се да носите цвят! – Цвят както на очите, така и на устните – това е смелата и ярка тенденция в грима това лято. Не се страхувайте да бъдете екстравагантни и да оцветите очите в синьо, сиво, жълто, розово, дори алено.

Акцентирайте главно на очите и веждите за сметка на устните. Обърнете специално внимание на формата, цвета и гъстотата на веждите. Тенденцията да се тонират веждите се запазва, като най-добър резултат можете да получите, ако поверите тази дейност на професионалист. Не забравяйте, че всяка допусната грешка тук, се забелязва веднага.

Горещи тенденции в грима за лято 2017

Тенденцията да се тонират веждите се запазва

Блясък, още блясък! – Брокат както на скулите, така и на очите, това е още една от горещите идеи, които не можете да подминете, особено ако се отправяте към някой нощен клуб и искате ефектен грим.

Блясъкът на очите е металически, често в тъмни тонове, което придава дълбочина на погледа и особена мистериозност на цялостното ви излъчване. Нека не забравяме, че едно от най-привлекателните качества на жената е именно нейната тайнственост.

Вижте още: Тенденции в дамската мода за 2017

Червено червило, моля! – Носете го без притеснения, защото то отново е на върха на бюти пирамидата от продукти, които трябва да притежавате това лято.

Тенденцията е да се носи върху напълно чисто от грим лице, за да изпъква още повече. Подобен макиаж предизвиква интерес и носи смели послания, стига да ви подхожда. Нека устните говорят, без вие самите да изричате нито дума! Яркочервеното червило ще ви помогне да постигнете това, категорично и от първия път.

Горещи тенденции в грима за лято 2017

Червеният цвят ви прави по-предизвикателни

Гост автор: Анелия Георгиева