Тенденциите в дизайна през 2016

Инфографика

25.01.2016

Последните няколко години са доста вълнуващи за всички, свързани с дизайна. Някои от най-нашумелите тенденции в уеб дизайна от миналата година ще останат на мода и през 2016 година, докато други ще бъдат малко позабравени през настоящата година.

Флат дизайна, background видеата и дизайна за мобилни приложения ще си останат актуални и през настоящата година, в това не трябва да имате ни най-малко съмнение.

Вижте още: Дизайн за целия свят – Маргарет Стюарт

По-важното тук обаче е, че през тази година ще видим и възхода на няколко нови тенденции, които маркетолози и дизайнери ще трябва да приложат успешно, ако желаят да останат на върха на пирамидата.

На кои тенденции в дизайна ще трябва да обърнем повечко внимание през тази година? Бъдете в крак с това, което е популярно в света на дизайна благодарение на креативната инфографика, създадена от Coastal Creative.

Топ 8 тенденции в дизайна през 2016 изобразени чрез креативна инфографика

Тенденциите в дизайна през 2016

Източник: coastalcreative.com

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването