Теодора Цончева – „Взимам всичко“

По призвание - поп певица, автор на песни, танцьорка и инструктор по латино танци

11.02.2015

Теодора Цончева е българска поп певица, автор на песни, танцьорка и инструктор по латино танци.

Специално за всички нас, читатели и редактори, тя разказва за новата си песен „Взимам всичко“, на кого симпатизира от новия сезон на X Factor, какво още да очакваме от нея и какво я вдъхновява най-много.

Теодора Цончева – „Взимам всичко“

Здравей Теди! Изключително щастливи да направим заедно това съвместно интервю. Миналият месец ти представи своята първа самостоятелна песен – „Взимам всичко“, в шоуто X Factor, две седмици преди финала му.

Беше невероятна тръпка да стъпя отново на сцената на X Factor, изпълнявайки своя собствена песен този път! Обичам това шоу! Обичам този екип!

Разкажи ни повече за новия си проект? Кога да очакваме видеоклипа към песента? На кого са текстът и музиката?

„Взимам всичко“ е много специална песен за мен, защото освен, че е първата ми самостоятелна стъпка като изпълнител, е и първият ми проект като автор. Написах музиката и текста, като имах удоволствието да работя с Васко Иванов – Dexter, който направи прекрасен аранжимент. Продуцент е Велизар Соколов – Заки!

Първият ти хит беше – „Зелена светлина“, дуетът ти с Тодор Гаджалов. Той постигна голям успех. Мислила ли си отново да направиш дуетно парче и ако да, с кого?

Бих правила още съвместни проекти с голям кеф, защото когато се съберат повече артисти, работата се превръща в забавление, а и всеки оставя своя собствен почерк!

Новият сезон на X Factor приключва. Кой е твоят фаворит? Кой трябва да спечели?

Те всички са невероятно талантливи и заслужават блестяща кариера! Наистина не смятам, че победата е най-значителното нещо в шоу като X Factor. Важното е да докосваш хората и да трупаш опит на сцената! Който и да спечели ще се радвам много! Един творец, винаги има своите вдъхновения.

Теодора Цончева - „Взимам всичко“

Снимка: bgdancer.info

Един творец винаги има своите вдъхновения. Кажи ни какво вдъхновява теб?

На първо място черпя вдъхновение от Любовта във всичките й форми и измерения, от вярата ми в Бог, а също така много се вдъхновявам от силни личности! Затова толкова обичам биографични книги. Изключително мотивиращо е да се учиш от хора, които не са се страхували от живота и са минавали смело през него, оставяйки следа след себе си!

На кого искаш да благодариш? И какво тепърва да очакваме от теб? За какво най-много си мечтаеш?

Благодаря на Бог за това, че държи ръката ми дори, когато забравя да го помоля! Благодаря на разкошната си майка, че винаги ме подкрепя и ми дарява цялата си любов! Благодаря на баба ми задето винаги ме насърчава да се развивам! Благодаря на малкото си близки приятели, с които си помагаме да бъдем по-добри хора! Благодаря на Заки, че вярва в мен, в таланта ми и в мечтите ми! В най-скоро време предстои да представя и видеото към „Взимам всичко“, за което много се вълнувам! Най-силно мечтая да оставя изкуство, което да докосва хората и да прави живота им по-щастлив!

Благодарим ти! Пожелаваме ти всяка твоя мечта да стане реалност! Пожелай сега нещо и ти на почитателите си, а също и на нашите читатели?

Благодаря ви много! Пожелавам на всички да са много здрави, щастливи, обичани и обичащи! Да сбъдват мечтите си, да вярват в доброто и да бъдат винаги смели!

 

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.