Терминатор се завръща

Генисис

30.06.2015

Един от най-култовите екшъни се завръща на големия екран. Терминатор е един от най-очакваните филми през 2015 година, а всички фенове на Арнолд Шварценегер тръпнат в очакване да видят още един път своя любимец в ролята на „пазителя“.

Терминатор: Генисис по кината през юли

Когато времевата линия се разкъса има само един вариант за оцеляване: да се рестартира бъдещето. С такава цел Джон Конър, който е лидер на съпротивата изпраща сержант Кайл Рийс обратно в миналото или по-точно през 1984 година, с главна цел да предпази Сара Конър и да спаси бъдещето на земята. Събитията обаче се развиват по неочакван начин и времевата линия е разкъсана.

Вижте още: Мисията невъзможна 5

Сержант Кайл Рийс се оказва в непознато за него минало, където среща необичайни съюзници, включително и „Пазителят“, за да се изправят срещи нови опасни врагове и неочаквана нова мисия: бъдещето трябва да бъде рестартирано…

Терминатор се завръща през юли

„Всичко се е променило“

Рийс трябва да спаси майката на Джон Конър от Терминатора, който е програмиран да я елиминира. Сара Конър, в чиято роля влиза звездата от Game of Thrones Емилия Кларк отново има бойна мисия да оцелее. Изненадата за всички е, че тя не е слаба и уязвима и противно на очакваното, тя съвсем няма нужда от герои от бъдещето, за да бъде спасена. „Всичко се е променило“, казва тя на своите спътници. Светът от миналото не е същият, а Терминаторът е вече мъртъв.

Терминатор: Генисис е режисиран от Алън Тейлър, който режисира и Game of Thrones и “Тор: Светът на мрака“ и е първият филм от поредицата от 2009 г., когато филмът е без участието на Шварценегер.

Филмът ще дебютира по големите екрани в България на 03.07.2015 година.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването