“Тест драйв” на перманентни татуировки

Вече можете да тествате татуировката си, преди да си я направите

30.10.2015

Пейзажи, портрети, животни и цветя, и какви ли още не красоти и страхотии сме виждали изрисувани по хорските тела. Татуировките се превърнаха в начин на себеизразяване, моден аксесоар и масово явление, особено сред младите.

В настроение сте за малка промяна, харесали сте си супер готина татуировка и сте решени да я “положите” върху кожата си. Ами ако не ви хареса как ви стои? С перманентните татуировки стъпка назад трудно може да направите.

Ето защо един американски стартъп от Филаделфия, проектира временни татуировки, които изглеждат и се усещат, като истинските, мастилените.

“Тест драйв” на перманентни татуировки – стартъп идея

Татуировките се създават след като клиентите качат изображение на своя дизайн татуировка на интернет страницата на компанията. Всеки, който желае може да се възползва и от татуист, който да помогне за пресъздаването на дизайна, който искат.

Цената на нетоксичните, водоустойчиви татуировки, варира в зависимост от големината на картинката. Татуировките между 0-3 инча са между $15 – $18, татуировки между 8-10 инча между $25 – $30.

"Тест драйв" на перманентни татуировки

mashable

Джордан Денни, основателят на Moment Ink, разказва пред Mashable, че татуировките на компанията му бележат промяна в начина, по който хората си правят боди арт.

“Хората започват да се отказват от тези готови шаблони за татуировки и наистина започват да се занимават по-смислено със създаването на свой собствен дизайн.”

Въпреки, че са временни, татуировките на Moment Ink не са като другите, които се предлагат на пазара. Не са лъскави или “мокри” и наистина изглеждат, като нарисувани с мастило.

Вижте още: 10 житейски урока, които можете да научите от хората с татуировки

Денни отдава това на специален разтвор моментно мастило, който компанията създава след тестване на над 50 различни комбинации.

Временните татуировки траят от 3 до 10 дни, в зависимост къде на тялото са поставени.

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.