Тестът с огледалото на Робин Шарма

Когато знаете повече, можете повече

27.07.2015

Едно от най-важните неща, които трябва да разберете е, че когато знаете повече, можете повече. Колкото по-голямо ниво на разбиране имате, толкова по-добри избори правите. И колкото по-ясно ви става кой сте, толкова по-бързо ще започнете да вземате нужните решения, за да стигнете до върха на планината. Мястото, където винаги сте искали да бъдете. Яснотата предоставя рамка за взимане на по-лесни и по-интелигентни решения.

Ето един прост инструмент за целта: Тестът с огледалото

Тестът с огледалото на Робин Шарма е един прост инструмент, който може да ви бъде от изключителна полза. Просто трябва да погледнете в огледалото и да си зададете следния въпрос: „Какво е онова единствено нещо, което ако свърша днес, ще придвижи личния и професионалния ми живот до следващото ниво на Величие?“ После разсъждавайте върху него. Обмислете как да го свършите по най-добрият възможен начин. Бъдете уверени и действайте смело. Никога не забравяйте, че малките всекидневни подобрения след време водят до изумителни резултати. Бъдете постоянни в действията си и не забравяйте, че винаги когато не сте сигурни, кое е онова нещо, което ви придвижва напред, може да използвате силата на огледалото.

Вижте още: Оставете събитията да се случат сами

Из наръчник по величие (2 част) от Робин Шарма

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването