Отмъстителите: Ерата на Ултрон

Организацията “S.H.I.E.L.D.” отново в действие срещу силите на злото

03.11.2014

Минали са само три години от последната проява на организацията S.H.I.E.L.D, но те отново трябва да се съберат, тъй като ново зло дебне над Земята. Както сами се досещате сюжетът на новия филм от поредицата на “Отмъстителите“ ще се върти отново около организацията SHIELD и нейните супергерои, които имат за главна цел да се борят срещу силите на злото. След като извънземната инвазия на Локи приключи неуспешно, Ник Фюри ще трябва отново да събере любимите ни супергерои, защото нова заплаха грози съществуването ни като вид. След като Локи се провали в опита си да унищожи планетата, сега злодеят от финалните сцени на първия филм е готов да отприщи яростта си към човечеството. Става въпрос на добре известния на всички комикс маняци злодей Танос, който се отличава със своето дълголетие, телекинетични сили и способността си за телепортация.

Отмъстителите: Ерата на Ултрон през 2015 година с нови разтърсващи герои

Историята на филма ще се развива след събитията от „ТОР 2“ и „Железният човек 3“ и ”Завръщането на първия отмъстител”.

Само преди броени дни първият трейлър на Отмъстителите: Ерата на Ултрон, накара феновете да изпаднат в истински екстаз. Докато гледате трейлъра може да зърнете Алената вещица, както и Куиксилвър.

Видеото показва и смразяващия дъх на Ултрон, който първоначално е създаден от Тони Старк (Железния човек). Тони се е постарал да направи Ултрон неразрушим и определено ще дойде момент, в който ще съжалява за изобретението си.

Въпреки, че е творение на Тони Старк, страховитият Ултрон преминава към тъмната страна и още в самото начало на видеото Ултрон отправя директна заплаха към света: „Ще ви покажа нещо красиво. Как всички се молят за милост“.

Вижте още: „Седмият син“ по романа на Джоузеф Дилейни

Сега могъщото творение на Железния човек може да бъде спряно само от Отмъстителите и отново съдбата на планетата е в техни ръце.

Трейлърът показва, че битката ще е на няколко фронта, а любимите ни супергерои ще трябва да се разделят, за да се борят срещу злото.

Дали Ултрон ще успее да надделее над пазителите на планетата или Отмъстителите за пореден път ще успеят да спасят човечеството остава да разберем, но определено думите на Тони Старк звучат малко отчайващо:  „Това е краят. Краят на пътя, по който тръгнахме.“

Кой ще спечели поредната битка за Земята ще разберем на 24 април 2015 година, когато е и българската премиера на филма.

Отмъстителите: Ерата на Ултрон обещава да бъде по-вълнуващ от всичко, което сме виждали до сега, така че бъдете готови!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването