Голямата плячка

Отвличането на един от най-влиятелните мъже на планетата

08.04.2015

Какво се случва, когато едно от най-пазените неща в 21 век, а именно президентският самолет “Еър Форс Едно” бъде отвлечен от терористична групировка, а лидерът на свободния свят остане съвсем сам насред пустошта и единственото му спасение е заложено в ръцете на 13-годишно любознателно момче? Отговорът на тези въпроси ще разберем в приключенския екшън – Голямата плячка.

Голямата плячка или отвличането на „Еър Форс Едно“

По време на една от честите си горски обиколки в търсене на елени, младият Оскари попада на спасителната капсула, в която се намира един от най-влиятелните мъже в света, а именно американският президент. Когато младото момче разбира, че по петите на президента са група опасни терористи, той обединява сили с държавния глава в опитите им да оцелеят взаимно.

Вижте още: “Утрешна земя” (TOMORROWLAND) 2015

Докато военните началници в Пентагона наблюдават случващото се, благодарение на сателитна връзка, американският президент и неговият млад спътник доказват своите умения в неравната битка срещу терористите, която бързо и драматично прераства в напрегната и непредвидима одисея, чиито край ще разберете, когато изгледате целия филм. Няма да ви издаваме повече от сюжета на филма.

Приключенският екшън е по сценарий на Ялмари Хеландър и Петри Йокиранта, а главни действащи лица ще са Самюел Л. Джаксън, Рей Стивънсън, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Джеймс Бътлър, Кен Томас и други.

Световната премиера на Голямата плячка беше на 06.02.2015 година, а предвидената българска премиера е едва на 08.05.2015 година.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването