The Place Beyond The Pines

Новата седмица идва и с нашите нови филмови предложения. Първото за тази вечер е “ The Place Beyond The Pines ”.

Актьорът, Раян Гослинг и режисьорът, Дерек Чианфранс, отново обединяват сили, след като през 2010 създадоха филма “ Blue Valentine” .

Дългоочакваната нова драма проследява действията на мистериозния мотоциклетист–каскадьор, Люк (Раян Гослинг), който работи в пътуващ карнавал. Загадачният мотоциклетист отчаяно се опитва да се свърже с бившата си любовница, Ромина( Ева Мендес), която наскоро е родила тайно син от каскадьора–ездач. Решен да бъде отговорен баща, въпреки че не може да издържа семейство, Люк напуска пътуващият карнавал и започва серия от банкови обири. Неговата тактика работи успешно, но в един от обирите залогът расте, тъй като Гослинг се сблъсква с амбициозния млад полицай, Ейвъри Крос (Брадли Купър), който се стреми бързо да се задвижи нагоре в йерархията на полицейското управление. Напрегнатият сблъсък има опустошително въздействие както за тях, така и за техните семейства, след години.

Криминалният трилър преминава през истории от поколение на поколение и проследява какво наследство е оставено. Филмът проучва характерите и има интересен поглед към теми като вина, отмъщение,правосъдие, съчетани в уникален подход.

Филмът е оценен с оценка 7,9 от критиците на IMDB. Може да очаквате премиерата в България, в началото на април.

Автор: Христина Розова