„The Revenant“ с Леонардо ди Каприо

Коледна изненада

16.12.2015

Точно на Коледа ще се появи една много приятна изненада за феновете на Леонардо ди Каприо – нов филм, който обещава да отговори на всички очаквания.  „The Revenant” е проект, който бе обявен още през 2011 година.

По едноименния роман на Майкъл Пункe, вдъхновен от историята на трапера Хю Глас, филмът е едно потапяне и виртуално кино изживяване, което улавя едно епично приключение на човек, който се бори за своето оцеляване. „The Revenant” ни показва изключителната сила на човешкия дух.

„The Revenant“ с Леонардо ди Каприо – обещаващ филм по Коледа

В експедиция на неизследваната американска пустиня, легендарният изследовател Хю Глас (Леонардо ди Каприо) е брутално нападнат от мечка, помислен за мъртъв и изоставен от членовете на собствения си ловен екип. И в стремежа си да оцелее, и във невъобразимата си скръб, Глас е засегнат от предателството на своя довереник Джон Фицджералд (Том Харди).

"The Revenant" с Леонардо ди Каприо

Снимка: www.foxmovies.com

Ръководейки се от отвесната си воля и любовта към семейството си, той трябва да се движи! Изоставен на зимата, в безмилостното преследване за живот. Той ще трябва да намери своето изкупление.

„The Revenant“ е режисиран от известния режисьор, носителят на Оскар, Алехандро Гонсалес Иняриту („Бърдмен”). В главните роли са Леонардо ДиКаприо, Том Харди, Домнал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други.

Горещо ви препоръчваме да не пропускате тази истински разтърсваща история, изиграна от Леонардо ди Каприо. Може би това ще е неговият Оскар?

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.