The Weeknd с нов албум

“BEAUTY BEHIND THE MADNESS”

16.07.2015

The Weeknd анонсира своя нов албум “BEAUTY BEHIND THE MADNESS”!

Новият списък от песни на ар енд би звездата от The Weeknd идва по-рано, отколкото си мислехме. Канадският певец ще пусне втория си албум “Beauty Behind the Madness”, в петък, на 28 август.

The Weeknd с нов албум, наречен “BEAUTY BEHIND THE MADNESS”

Детайлите бяха разкрити, когато албумът се пусна за предварителна продажба, в международен план на сайта на iTunes (чрез HHNM), преди да бъде пуснат официално.

The Weeknd с нов албум

Разкриха детайлите на новия албум на The Weeknd

Сред 14-те песни в него са й синглите – “Often,” “The Hills,” и “Can’t Feel My Face”, която в момента е под номер 6 в класацията на Billboard Hot 100.

The Weeknd потвърди тв Twitter и обяви, че предварителното заявяване на албума, ще бъде на разположение възможно най-скоро. “Beauty Behind the Madness” ще последва дебютния му солов албум от 2013 г. – “Kiss Land”, който дебютира под No. 2 в класациите.

Вижте още: Еминем и Гуен Стефани – “Kings Never Die”

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.