Тор: Светът на мрака

05.10.2013

Тор: Светът на мрака“ТОР: Светът на мрака“ на Мarvel е продължение на “Тор: Богът на гръмотевиците“ и на “Отмъстителите“.

И в тази част Тор, могъщият отмъстител, продължава борбата си за добруването на Земята и за възстановяване на реда във Вселената.

Но на пътят му застава древна раса, с предводител отмъстителния Малекит. Един от най-страшните врагове е готов да нападне и разруши света на Тор. Но той няма да се откаже и отново с привичната си храброст и невероятен подход, ще се бори до край, подкрепен от Джейн Фостър.

Премиера за България – 1 ноември!

Автор: Виолета Петрова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването