Тимбаленд с изненада за Коледа

Изгубена песен от Алия

22.12.2015

Изгубена песен от Алия, се появява в новия микстейп на Тимбаленд.

Продуцентът ще представи нещо ново от певицата Алия, като така я “връща от мъртвите”, за нов запис в най-новия си микстейп. Младата певицата, която трагично загуби живота си в самолетна катастрофа през 2001 г., е сред имената посочени като гости в новия проект “Kings Stay Kings”, на Тимбаленд.

Тимбаленд с изненада за Коледа – нечувана песен от Алия

Той е работил с Алия по най-големите й хитове. Тимбаленд твърди, че сега е открил нечувана песен от бившото си протеже, която ще възроди. Този проект ще се отличава от първия му микстейп, “Shock Value II”, който излезе през 2009 година.

Компилацията “Kings Stay Kings” ще достигне до слушателите на Коледа, точно на 25.12.2015.

Тимбаленд с изненада за Коледа - "Kings Stay Kings"

Снимка: http://www.timbalandmusic.com/

Това не е първият път, когато продуцентът е “възкресявал музикант от мъртвите”, чрез нова версия на творчеството му. Тъй като той е работил и върху посмъртния албум “Xscape” на Майкъл Джексън от 2014 година. Тимбаленд призна, че пускането на “Xscape” е било едно емоционално източване за него, защото той е съхранил мислите на хората, които обича.

“Това беше много голям опит не само, защото това е албум на Майкъл Джексън”,  казва той пред MTV News. ” А сега се занимавам с проект за Алия.”

Компилацията “Kings Stay Kings” ще включва 16 песни и колаборации с Mila J (“Get No Betta”), Young Thug (“Didn’t Do It”), Blaze, Rich Homie Quan (“Servin’), и както вече споменахме посмъртното споменаване на Алия.

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.