Типични фрази, които побъркват мъжете и жените

Какво може да подлуди половинката ви?

12.12.2013

Жените сме известни с това, че никога не знаем, какво точно искаме от мъжа до нас и кога го искаме. Мъжете от своя страна си мислят, че е по-добре да си искрен, точно тогава когато не трябва. Запознайте се с няколко типични фрази, които подлудяват половинката Ви, директно от първо лице, в новия, 6-ти епизод на нашите приятели от “Типично”.

Вижте няколко типични фрази, които побъркват представителите и на двата пола

“Мислиш, че тя е по-красива от мен”  край оплескахте нещата. Измислете бърз начин да се реванширате, защото се задава война.

“Нищо ми няма. Добре съм– нека дефинираме тази любима фраза, за всяко мъжко ухо. Очевидно, че когато жената я използва й има нещо – винаги й има нещо. Така, че не се измъквайте в другата стая, а се направете на заинтересован поне за малко.

Вижте още: Предимствата да си жена

“Бившият ми го правеше по-добре– скъпи момичета, нека Ви изясним, че когато използвате тази фраза, няма да накарате половинката си да свърши работата по-добре, но само и единствено ще подроните самочувствието му. Ефектът може да е плачевен за Вас, така че си подбирайте внимателно думите, за да не останете на сухо.

“Няма да излизам с тия” най-тегавото нещо за всеки мъж е да излиза с приятелките на гаджето си, но какво да правиш, налага се понякога. Каквото и да става не показвай ненавистта си, защото “Тия” ще те намразят.

Типични фрази, които побъркват мъжете и жените

Много често жените не знаят какво им се яде… Нормално е…

“Къде ще вечеряме”, “Все ми е едно, където ти кажеш” и “Защо трябва да ходим вечно, където ти искаш” колкото и да обича една жена да готви на своята половинка, толкова и понякога има нужда от романтика и разнообразие. Тук обаче идва вечният проблем със заведението. За ваше улеснение, момчета, ще Ви кажем, че наистина ни е все едно, къде ще вечеряме, стига да няма хлебарки, да е топло, да е вкусно, да не е баничка, китайско, пица, дюнер или шкембе.

“Знаеш ли какъв ден е днес?” момчета внимавайте, тя не Ви пита за деня от седмицата, а за годишнината, която отново сте забравили. Нормално и да не я помните, след като за нея всеки ден е годишнина.

“Закъснява ми”  това определено е фраза, която ще накара всяко едно момче да стегне багажа и да се покрие за няколко години.

С кои типични фрази можете да побъркате половинката си

Как да угодиш на една жена? Невъзможно е…

“С коя от приятелките ми би спал, ако не ти бях гадже”  каквото и да става не се замисляйте, това ще предизвика апокалипсис в отношенията Ви. Ако не искате краят на света да дойде, то отговорете ето така: “С никоя мило, ти си съвършена”.

“С колко мъже си била– момичета отговора може да е фатален, ако сте си поживели доста, така че обърнете въпроса във ваша полза.

“С коя рокля изглеждам по-добре?” – момчета внимавайте, това е подвеждащ въпрос, затова и кажете, че е прекрасна и с двете. Поне ще замажете положението и ще спечелите време, докато реши да смени още 5 тоалета.

“Видя ми се хубава в тъмното това определено е фраза, която не трябва да споменавате на момичето , което сте забили снощи.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.