Типични грешки, които всяко „съвременно момиче“ прави

Вижте кои са те

05.07.2014

В живота си, една жена преминава през различни периоди и кризи, които я променят. Селектирахме най-честите грешки и изцепки, които са се случвали на почти всяка една от нас. Момчета, позволено ви е да се позабавлявате, но не забравяйте, че накрая на деня вие сте тези, които са потърпевши.

Представяме ви типични грешки, които всяка една жена прави

1. Да се подстрижеш САМА – „Хм, я да видим какво ще стане ако си направя бретон?“ 

Ами освен, че може да останете без коса, много вероятно е накрая да приключите и в болницата. Скъпи момичета, доверете се изцяло на вашия фризьор и не експериментирайте у дома, защото резултатът ще е плачевен, а екстеншъните отдавна не са на мода.

Типични грешки, които всяко "съвременно момиче" прави

Лесен начин как да останем без коса…

2. Любимата на всички кола маска

Едно от нещата, които правят момичетата по-привлекателни и нежни е колата маска. Съвременен метод, който е изключително бърз и безболезнен ако е направен от професионалист. В случая обаче, много от дамите решават да експериментират, като я направят самостоятелно и ефектът представлява нещо подобно на това …

Вижте кои са типичните женски грешки

Упс.. Май не е много добра идея?

3. Да се водиш по модните тенденции, въпреки че са грозни.

4. Прекалено много грим

Ако не сте забелязали, момчетата ви харесват възможно най-естествени и натурални, така че освен, ако не е Хелоуин не виждаме защо трябва да се маскирате, като Жокера.

5. Да облечеш бял панталон точно по онова време на месеца. 

Грешки, които всяко "съвременно момиче" прави

Код червено…

6. Да облечеш любимата си къса пола във ветровит ден

Задължително носи бельо и то какво… Доста често се случва през любимия на всички летен сезон да сложим късите рокли или поли, с които ни е адски удобно. Кофти е обаче да те отвее вятъра на улицата, а случайни минувачи да се загледат в „бабешкото ти бельо“, просто защото ти е най-удобно …

Вижте още: 35 неща, които 20-годишните момичета не трябва да правят

7. Да се зарибяваш с гаджето на твоя приятелка

Всяко едно момиче/ жена е минавала през подобен период и въпреки, че нейната приятелка все още не знае, ти тайничко се надяваш те да се разделят и той да предпочете теб. В много случаи това се дължи на завистта и ревността, отколкото на симпатии, така че си помисли добре, преди да развалиш нечии отношения.

8. Да позволиш на месечните ти гости да развалят диетата

Остават още три килограма до финалната права, а ти се отдаваш на всички забранени изкушения само, защото хормоните ти бушуват по онова време на месеца. Бъди силна и имай воля, защото тази торта е твой ВРАГ!

9. Да си купиш по-малък сутиен

Доста момичета правят тази грешка, с цел гърдите им да изглеждат по-големи отколкото са. Е, момичета вашите приятели не са слепи, така че стига със заблудите.

Типични грешки, които всяко "съвременно момиче" прави

Вашите приятели не са слепи, така че стига със заблудите.

10. Патешко селфи

Каквото и да си говорим, не само на момчетата им е омръзнало да ги виждат, но и на тези, които си ги правят. Въпреки това има все още момичета, които се снимат по един и същ начин всеки път с тази разлика, че сменят тоалета и обстановката.

Вижте още: 13 снимки, които дразнят момчетата

11.  Да боядисваш без ръкавици 

12. Да ти се ходи до тоалетната, след като си се лакирала. 

Типични грешки, които всяко "съвременно момиче" прави

Е, това вече е проблем, нали дами?

13.  Да смениш 10 тоалета преди да излезеш…

Надяваме се да сте си взели поука, а ако не, то се посмейте с един от любимите ни епизоди на Типично Shorts за „Съвременното момиче„.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването