Типично по женски, по мъжки… по български

25.11.2013

Типично по женски, по мъжки... по български Интересен факт е, че жените постоянно закъсняват за среща. Питате се какво толкова интересно има в цялото чакане от страна на мъжете? Е, сега ще Ви заинтригуваме малко повече, като споделим с Вас нов проект, за който научихме наскоро.

“Типично” е нетипичният български, комедиен сериал, който е различен от всички останали с това, че се изявява в уеб пространството. Различен е с младия си и креативен екип и е различен с това, че актьорите в него са обикновени хора.

В главните роли са Филип Стоянов и Таня Недялкова, режисьор на продукцията е Николай Гарабедян, музиката е дело на Димитър Кирязов.

Представяме Ви първи епизод от поредицата, който ще Ви представи типичната връзка на 21 век. Вечното мрънкане на жената и непокизмът на мъжа са сред основните теми на сериала. Засегнати са изключително “екзистенциални” теми за една жена като вечния проблем, че няма достатъчно обувки или факта, че мъжете са си просто мъже и никога не помагат в домакинската работа.

Типично по женски, по мъжки... по български Типично по женски, по мъжки … по български, всеки ще намери сходни черти с героите и ще се забавлява от сърце.

Може да подкрепите “Типично”, като се абонирате за него в Youtube или да го харесате в фейсбук страницата.

Очаквайте скоро интервю със задружния колектив, както и малко повече информация относно сериала. А сега, Ви предлагаме да се насладите на четвърти епизод както ние го направихме и да се забавлявате така, както те го направиха..

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването