Типовете мъже, неподходящи за сериозни връзки

Всичко за г-н „Не знам какво искам”, г-н „Темерут” и г-н „Още ми се живее”

05.05.2012

Добре позната тема, за която винаги ще има какво да се говори. Щом се отнася до връзки, мъжкото поведение е непредсказуемо, тотално различно от женското. На всяка жена се е случвало или задължително ще и се случи, да обича повече в една връзка.

Трудно се правят общи заключения за мъжкото поведение в една връзка, защото то е много индивидуално, но разбира се има много общи черти. Условно можем да разделим типовете мъжко поведение и мислене на 3 типа:

Представяме ви три типа мъже, неподходящи за сериозни връзки

Господин „Не знам какво искам” – той умее да говори, да ти каже правилните думи в точния момент („прекрасна си”, ”единствена” и т.н), но всъщност всички тези думи са прах в очите. По всяка вероятност има нов обект на желанията му. Може и да те обича, но никога няма да си единствената.

Характерно при господин „Не знам какво искам„ е, че го играе мъченик. Убеждава те, че страда, че не може да вземе решение. Но всъщност тази, която страда си ти.

Решението: Разкарай го! Освен нерешителен, той е и страхлив. А тази комбинация не е присъща за един истински мъж.

Господин „Темерут” – той е мълчалив и не показва емоциите си. Държи се дистанцирано, не изразява нежност. Има неприятния навик да те критикува и ревнува. Не обича да споделя и изслушва.

Господин „Темерут” е вечно зает или изморен за теб, но не и за приятелите си.

Решението: Разкарай го по-бързата процедура, с sms например. Това ще е ответен удар на неговото поведение.

Неподходящите типове мъже за сериозни връзки

Господин “Темерут”

Господин „Още ми се живее” – той е самоуверен и забавен. Знае как да се държи с теб, с внимание и нежност. Способен е така да ти завърти главата, че дълго време след него да не можеш да се осъзнаеш. На него му е забавно с теб, но не достатъчно, че да спре да търси други забавления. Той не е готов за сериозна връзка и едва ли някога ще бъде. Запазеният номер „ще ти се обадя” лесно минава при него. И разбира, след като няколко дни не получиш вест от него и се примиряваш с мисълта, че трябва да го забравиш, той се появява отново да ти завърти главата.

Вижте още: Поуките извлечени от провалени връзки

Решението: Разкарай мислите за него от главата си. Той не е любовта на живота ти и никога няма да промени поведението си. Това разбира се не означава, че не можеш да се позабавляваш с него.

Не си губи времето с някои от изброените типове мъже по-горе. Намери човека, който ще заслужи мястото си в сърцето ти и никога не би помислил да нарани чувствата ти.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.