Той трябва да е новият Крисчън Грей

28.10.2013

Той трябва да е новият Крисчън Грей Снимките говорят сами за себе си, защо той трябва да е новият Крисчън Грей. Кой е той? Някои от Вас сигурно не са чували за него, а други са му луди фенове от сериала “Имало едно време”. Това е Джейми Дорнан – новият Крисчън Грей. Едва ли има жена или дори вече мъж, който да не е прочел най-нашумелият, еротичен роман на 21 век, “50 нюанса сиво”. След като Чарли Хънам се отказа от ролята, по-малко от месец след като първоначално я прие, продуцентите набързо са намерили негов заместник. Търсенето приключи. Почти две седмици след като звездата от “Синове на Анархията”, Хънам отпадна от главната роля на неустоимия Грей, негов заместник се оказва Джейми Дорнан.

Въпреки, че актьорът е сравнително непознато лице – той започва кариерата си като модел, преди да се появи на малкия екран. Ния сме положително настроени, че той ще бъде най-добрият Крисчън Грей и че след тази роля, ще последват още много, а той няма да е просто модел на бельо. Нека все пак да оставим снимките сами да говорят за себе си и да видим, защо Джейми Дорнан ще Ви накара да пропушите, като след … бурна нощ, четейки романа. Може да ни сметнете за луди, но определено сивото му отива. Това поне си личи от черно-белият му портрет в спалнята.

Докато ние, жените, бихме го предпочели малко по-разсъблечен, няма съмнение, че сакото му придава един бизнес и строг вид. Точно като самия Грей, в романа. А и нека сме си откровени, в този аутфит, сините му очи изпъкват още повече.

Той трябва да е новият Крисчън Грей

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В случай, че е необходима още една причина да завиждате на Ева Мендес: Преди да има Райън Гослинг, тя имаше това.

Той трябва да е новият Крисчън Грей Забравете за ескалиращите цени на кино билетите – Бихме платили всичко, за да се взираме в това лице. Бившият модел на Келвин Клайн определено е най-добрият избор, който продуцентите биха могли да направят.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването