Тя ли е единствената?

9 знака, че момичето ти е твоята половинка в живота

27.09.2015

“She Is the One”  – заглавие на филми и песни; фраза, която всяка жена би желала да чуе от любимия си. Но колко ли мъже някога въобще са способни да произнесат тези слова? Колко ли жени са готови да чуят тези думи и да са верни и предани на един единствен мъж?

В свят, в който похотта е нещо нормално, тези думи вече не носят този смисъл, който са предавали някога. И все пак, там някъде по света, има единици мъже и жени, които предано се обичат и знаят със сигурност, че са един за друг единствени.

Днес отправям своето предизвикателство към мъжката половина от аудиторията. Дали вашата половинка е тя, незабравимата, любимата, единствената….

Тя ли е единствената? – 9 начина да разбереш дали момичето ти е твоята половинка в живота.

1.. Тя е интелектуално предизвикателство 

Ако искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, е важно този човек да те предизвиква интелектуално. Хубавият външен вид е до време, но личността е вечна. Разговорите ви заедно трябва да са интересни, забавни и задълбочени, да поддържат интереса и любознателността ви живи.

2.. Тя е емоционално последователна

Ако ви е трудно да предскажете настроението на партньорката си сега, какво ли ще е след 5-10 години? Човекът до вас трябва да е последователен в чувствата и мислите си, да бъде напълно честен относно нрава и характера си.

3.. Тя е съпричастна

Има дни, в които все едно целият свят се е стоварил върху вас. В такива дни вашата половинка, трябва да е най-голямата ви упора и да е съпричастна със създалите се ситуации.

Вижте още: Любовта се крие в малките неща

4.. Тя е честна към вас и към останалите

По това колко честна е тя с останалите, си правете изводите колко честна е с вас. Все пак не искате да живеете години наред с човек, който от време на време послъгва някой познат, приятел, роднина. Ако на следващия ден излъже вас?

5.. Тя е амбициозна

Освен да подкрепя вашите мечти, жената до вас трябва да има и свои си върхове за постигане. Когато взаимно си помагате по пътя на успеха, всеки гонейки своите си цели, това е то тайната на дългосрочните отношения.

Тя ли е единствената?

6.. Тя е фокусирана върху подобряване на собственото си Аз

Освен че си има свои цели и мечти, половинката ви трябва да има желание да се развива и подобрява. Дали ще е с четене на книги, гледане на документални филми, пътуване…

7.. Тя не се интересува от дребнави  неща

Дали някой е казал за нея, че е дебела или е коментирал взаимоотношенията ви – това не вълнува момичето, което живее за себе си, а не за другите.

Вижте още: Чувството наречено любов от пръв поглед

8.. Тя постоянно се старае

Дори да сте заедно от 2-3 години, тя не престава да се старае да изглежда добре пред вас, да ви прави малки изненади, да показва любовта и привързаността си с малки жестове.

9.. Тя ви вдъхновява да бъдете по-добра версия на себе си

Твоята половинка е твоето огледало – показва ти истинската ти същност, за да те мотивира да бъдеш все по-добър.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.