Транссексуален модел в шоуто на Виктория Сикрет

Скандално

07.11.2013

Колко от Вас са чували за Кармен Карера? Сигурно на повечето това име нищо не им говори. На голяма част от американското общество обаче им е добре известно кой е той.

Скандално: Транссексуален модел в шоуто на Виктория Сикрет

Тя, той или то, както някои хора биха се изразили, стана известна личност с участието си в третия сезон на предаването „RuPaul’s Drag Race“. След края на шоуто, Кристофър Роман, както е истинското име на транссексуалния модел, се превъплъти в жена. Оттогава, вече тя, е главно лице на списание „Showgirls“.

Вижте още: Victoria’s Secret – бранд без конкуренция

След появата си на модния подиум, на ревюто на Marco Marco излезе петиция от Change.org към известния на всички моден бранд Виктория Сикрет.

В петицията пише следното:

„Тази петиция е отправена към световноизвестния бранд за бельо, Виктория Сикрет, които трябва много сериозно да помислят върху идеята, Кармен Карера, да бъде ангел. С това, брандът ще влезе в историята, като първата модна марка за бельо, която прави от транссексуален модел, ангел и ще помогнете да се спре разграничаването между мъжете и жените и този нелеп сексизъм, който е обзел света. Така не само ще покажете на света, че сте открити за нови идеи, но и ще застанете зад транссексуалното общество, като ги подкрепите.“

Какво мислите читатели на Списание VIP? За или против тази петиция сте? Може би малко снимков материал ще разясни коя точно е Кармен Карера и ще промени мнението на много хора относно транссексуалните хора по света.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.