Три златни и един сребърен медал за спортен клуб „ВОКИЛ”

Момчетата от Варна мачкат на Републиканското първенство по кикбокс

10.11.2015

Само преди дни момчетата от варненския спортен клуб „Вокил” се завърнаха от Републиканското първенство по кикбокс в Пловдив щастливи и доволни.

Момчетата от спортен клуб „ВОКИЛ” мачкат на Републиканското първенство по кикбокс

Те дадоха всичко от себе си и се прибраха в морската столица с цели три златни и един сребърен медал.

Вижте още: Най-странните спортове в света

Състезанието, което се проведе от 6 до 8 ноември 2015 г. в гр. Пловдив събра над 300 състезатели от цялата страна. За медали се бореха повече от 40 спортни клуба.

Четирима състезатели от клуб “Вокил” взеха участие в стил фул контакт и отново доказаха, че клубът ражда истински шампиони.

А ето кои са те:

Радослав Колев категория до 48 кг. ЮМВ Али Али категория до 57 кг. ЮСВ Илия Борисов категория до 75 кг. Мъже. Али Юзеир в категория до 75кг. ЮМВ, който грабна Вицерепубликанската титла.

Спортен клуб „ВОКИЛ” мачка на Републиканското по кикбокс

Спортен клуб „ВОКИЛ”

Ето както сподели един от шампионите Илия Иванов Борисов, специално за читателите на Списание VIP:

„2013 година реших да се занимавам с кикбокс, преди това съм тренирал бокс. Исках да опитам нещо различно. Треньорът тогава спомена, че който има желание да е състезател, е добре дошъл и така отново се запалих, иначе преди това мислех да спирам с активния спорт като цяло. Това да тренирам е буквално като кислорода за хората. Не мога без това. На състезание има много адреналин и когато видиш, че усилията, положени в залата се възнаградят горе на ринга е най-приятното. А по-хубаво от това да ти вдигнат ръката и да те обявят за победител – няма!

От изминалото състезание имах добри съперници, които наистина ме подложиха под голяма изпитание. Благодарение на треньора Галин Димов и неговите насоки успях да се преборя. Съотборниците също помогнаха и не по-малко Петър Петров, който замества треньора и води тренировките понеделник, сряда и петък. Той също ми помогна много с тренировките, които води, даде ми полезни съвети и насоки и така успях да стигна до победата. Благодаря им!

Посвещавам тази титла на баща си.”

На златните момчета пожелаваме още много успехи и дано повече млади таланти тренират като тях и станат новите шампиони на СК Вокил.

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.