Трима в леглото? Готови ли сте?

Какво трябва да знаем?

05.05.2016

Обмисляте нови преживявания в леглото, казвате си, че животът е кратък и трябва да се опита от всичко, питате се какво е да направите тройка?

Ето част от въпросите, които трябва да си изясните, преди да легнете трима в леглото:

Ревниви ли сте?

Хората, които не са фенове на подобни секс игри твърдят, че при тройката винаги единият кръшка. Допускането на трети човек в двойката може сериозно да разклати вашите взаимоотношения. В случай, че вие или вашата половинка сте проявявали каквато и да е ревност, правенето на тройка не е за вас.

Удовлетворени ли сте в сексуално отношение?

Ако смятате, че в леглото ви цари хармония и получавате всичко от своята половинка, ако чувствате, че сте в мир със себе си по отношение на секса, вие можете да допуснете нови преживявания, тъй като имате увереността, че вашата връзка е достатъчно силна, за да не бъде разклатена от допускането на трети човек в отношенията ви.

Трима в леглото? Готови ли сте?

Мъжете са по-склонни за тройки…

За кого тройките са нещо по-специално?

Обикновено мъжете предлагат на половинките си да правят тройка.

Вижте още: Най-съкровените фантазии на мъжете

Защо е така?

Бихме могли да приемем, че те са по-разкрепостени или да си припомним твърдението, че мъжът е ловец, който иска да обладае колкото се може повече жени. Жената в повечето случаи се стреми да демонстрира вярност, дълбоки чувства и грижа към своя любим и дори да има подобни фантазии, трудно би ги споделила или осъществила.

Тук идва въпросът какво ще ви коства това и кои са рисковете?

Разбира се, рискове има и те не са малко.

Един от тях, може би най-същественият, е свързан с вероятността вие или вашият партньор да се влюби в третия човек. Без значение дали това е мъжът или жената от двойката, някой от вас рискува да се увлече емоционално и това да навлече проблеми на всички ви.

Трима в леглото? Какво трябва да знаете

Струва ли си?

Струва ли си?

Отговорете си сами. Според нас, щом сте стигнали до там да си задавате въпроса „Струва ли си?”, значи не си струва.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP