Troi снима нов клип с пловдивски модел

Венцислава Тафкова и Troi в една очаквано добра комбинация!

21.12.2014

Съвсем скоро започват снимките по новия клип на Трой. Екипът ще остави заглавието на проекта в изненада, но обичайните заподозрени остават същите. Заснемането на клипа е дело на Андрей Балкански, а бийтът е на All Green, един от обещаващите родни бийт мейкъри.

Troi снима нов клип с пловдивския модел Венцислава Тафкова

Венцислава Тафкова се снима в клип на Трой

Венцислава Тафкова

Любопитен факт относно този проект е участието на Венцислава Тафкова, която е победителка в конкурса „Най–фотогенична българка“ отново за 2012 година. Макар че мечтата й е да се занимава професионално с мода, Венцислава е възпитаничка на търговска гимназия, което е доказателство, че има множество различни интереси. Трой от своя страна вече има зад гърба си години опит на родната сцена с множество успешни проекти. Последното грандиозно събитие, в което той участва бе HELL TOUR  с участието на Щатския хип хоп изпълнител Wacka Flocka Flame тази година в Sunny Beach.

Вижте още: Екслузивно интервю с Трой

Историята на новия проект на Трой е такава, че много хора биха се асоцирали с нея – невъзможната любов между хора от различните класи в България. Повече за самия проект обаче ще видите по време на премиерата му. Очаквайте. Заслужава си.

Етикети:

За автора

Списание VIP