Труден избор – рано или късно?

Поеми инициативата в свои ръце и поговори с приятелката си...

14.06.2012

Когато в една връзка всичко се изчерпи и вече не искаш да си с мацката, не те влече с нищо, идва момента, в който трябва да направиш този труден избор. За много хора това е проблем, защото те не знаят как да подходят.

Труден избор при раздялата: по-добре рано, отколкото късно!

Най-важното: бъди мъж, а не страхливец. Не се дръж кофти с нея, само и само тя да скъса с теб. Ако не я обичаш, но тя е луда по теб не се спирай. Сложи край! Колкото повече бавиш и отлагаш нещата, толкова по-зле за теб!

Ако нещата не са същите както преди, ако вече нищо не се получава, значи е дошло времето за раздяла. Във всяка връзка има задънена улица и това е неизбежно. Някой успяват да се оправят, други не.

Вижте още: Изневярата – избор или грешка?!

Опитали сте, но не става. Ти виждаш, че просто е време да се разделите, но половинката ти е влюбена в теб и все още вярва, че нещата може и да се оправят. Повечето мъже за жалост ги е страх да приключат една връзка. Какво правят? Почват да подтикват приятелката си да ги зареже, държат се неприятно с нея, общо взето са такива каквито не са. Това е супер тъпо момчета! Да я отбягвате, да се карате постоянно и други такива взаимоотношения са излишни. Просто правите раздялата дълга и болезнена.

Бъди отговорен. Поеми инициативата в свои ръце и поговори с приятелката си. Изясни мотивите си, и просто приключете приятелски. Няма смисъл от излишна негативна енергия.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването