Твърде много интимни партньори?

Колко са?

04.06.2013

Бройката на партньорите в интимен план е един от въпросите, който винаги вълнува и има особено значение. Много ми прилича на въпроса за размера на мъжките гениталии. За някои никак не е притеснително да признаят, че имат голям арсенал от любовни партньори, други обаче ревностно пазят тайната за интимния си живот.

Имате твърде много интимни партньори? Колко са?!

Особен превес взима тази тема, когато имате сериозна връзка и за вашата половинка е много важно да разбере заветното число. Не знам защо толкова се акцентира върху минали неща, обсъждайки бройките си измествате фокуса от вас двамата. Миналите лудории си остават там и те по никакъв начин не оказват влияние сега, освен ако не са здравословни. Ако все пак половинката ви настоява да знае, поинтересувайте се защо. Може да се интересува от това дали, сте практикували безопасен секс, дали предпочитате дълги или къси връзки. Това може да ви помогне да разберете дали връзката Ви в момента е сериозна и какви са вашите взаимоотношения.

Твърде много интинми партньори...колко са?

Колко сексуални партньори имате?

Внимавайте с прекалената честност, защото тя може да повлияе неблагоприятно на вашите отношения и да нарани човека до вас. Наистина, така ще се почувствате по-спокойни, но спестете подробностите.

Вижте още: Женски маниери, които мъжете обожават

Моят съвет е да не отдавате голямо значение на минали събития и да гледате напред, без да се обръщате назад. Важното е да оцените партньора си и да се чувствате добре заедно.

И все пак, когато мъжът каже определено число разделете на три, това е реалният брой жени, с които е бил. А когато жената каже своето число – умножете го по три.

Гост автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP