U2 с нов албум през 2017-та

Групата се завръща на световната сцена

09.08.2016

Британската група U2 атакува световната сцена с нов проект през 2017 година.

Още от 2015 се носят слухове за този така очакван момент и ето че вече е официално. Любимците, на една огромна аудитория от рок фенове по света, се завръщат.

U2 с нов албум през 2017-та – бандата се завръща на сцената

Авторът на списание Billboard Хавиер Баларт, който е написал и книгата за U2 (En Espana), заявява, че песните от новия албум ще са като „кандидати за президент“. Баларт наскоро е имал възможността да говори с членовете на групата на една сватба в Барселона, откъдето идва и информацията му.

Боно казал на писателя, че експерименталните песни, които групата подготвя още не са готови, но ще звучат, като сигурна „кандидатура за президент“.

Хавиер Баларт също споделя, че лирически албумът ще е по-силен от този от 1983 година. Авторът споделил това свое мнение с ирландския приятел на групата Gavin Friday, който отговорил от името на Боно:

„Наистина ли? Ммммм…. Не…. Аз не мисля така?!“

U2 не предвиждат все още дати за турнето „iNNOCENSE + eXPERIENCЕ“. До следващата година може би ще обявят поне приблизителните времеви рамки. Преди края на годината, бандата ще участва и на фестивала „iHeartMusic“.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.