Как да създадем убийствен Startup Pitch (Инфографика)

По-малко думи, повече действия!

27.04.2014

Една от най-големите грешки, която един предприемач може да направи е да не представи идеята си по-уникален и завладяващ начин пред инвеститори, журналисти и потенциални клиенти.

Ако ти самият нямаш ясна представа какво стартираш и какво представяш, то няма как да убедиш инвеститорите да заложат в теб, журналистите да пишат статии за идеята ти, а потребителите да я консумират.

Ерика Смалоу разкрива как да създадем убийствен Startup Pitch

Ерика Смалоу, която е журналистка в технологичната сфера и е изслушала хиляди Pitch-a в последните години споделя, че един Pitch може да ви даде огромна преднина пред конкурентите, както и да ви унищожи напълно. Вижте какво още споделя Ерика:

„В последните няколко години изслушах хиляди Pitch-a, тъй като работя в сферата на ИТ журналистиката. Видях най-добрите, както и най-лошите. Все още ме изумява едно нещо –  как създател или служител има способността да спечели един Start Up с един невероятно представен Pitch, или пък как може да загуби всякакъв интерес с един тотално провален такъв. Невероятно е!“

Попаднахме на интересна инфографика, която показва в 6 стъпки как се прави перфектен Pitch, а предвид наближаващия Start Up Weekend Варна решихме, че ще ви е от полза.

Как да създадем убийствен Startup Pitch (Инфографика)

Как да създадем убийствен Pitch

По-малко думи, повече действия!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването