Умно бельо възбужда жените

Умните бикини могат да бъдат контролирани от вашия партньор или от самите Вас

21.01.2014

Март 2014 ще бъде белязан с революционни изобретения за жените. Дами пригответе се, защото бельото Ви е на път да стане по-умно и от Вас самите.

Иновативната компания OhMiBod представи умно бельо, което възбужда жените

На ежегодната конференция в Лас Вегас за изобретения и технологии, компанията за секс играчки OhMiBod, представиха революционно умно бельо, което възбужда жените.

Умните бикини могат да бъдат контролирани от вашия партньор или от самите Вас. Самият масажор се подвизава с името BlueMotion и ще бъде неизменна част от ежедневието на всяка жена. Той ще се предлага в един универсален размер. Ще може да го потърсите в началото на Март в Америка.

Умно Бельо възбужда жените

OhMiBod вкарва доза интерес в еднообразието на двойките

С помощта на вашия смартфон, който притежава iOS или Android операционна система, може да изтеглите приложение, с което да контролирате масажорът. Той ще бъде на стойност от 129 долара, но едва ли дамите ще обърнат внимание на цената, при такова качествено удоволствие.
Собственикът на компанията, Браян Дънам, споделя, че е наистина забавен начин да контролираш вибрациите, без някой друг да знае. Изобретението е създадено с цел, двойките да стават все по-интимни и близки в отношенията си и да вкара доза интерес в еднообразието.

Вижте още: Перфектното облекло за всяко време

Дънам и жена му, която е съосновател на компанията, споделят, че идеята се е родила един ден, когато двамата забелязали, че прекарват твърде много време на своите смартфони, отколкото да са един с друг. Създателите на умното бельо имат още и пълна гама с играчки за удоволствия, като едно от тях е вибратор, който се движи в ритъма на любимото Ви музикално парче.

Иновативно умно бельо, възбужда жените

Създадоха умно бельо, което възбужда жените

Компанията продължава да разработва и нови приложения, които ще бъдат на пазара до началото на най-сексуалния сезон, а именно лятото.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.