Връзката между упражненията и щастието

Инфографика

13.01.2015

Колегите от “Happify” са се задълбочили в науката и са открили как да повишим настроението си, благодарение на качествена тренировка.

Хенри Дейвид Торо е казал: „Една ранна сутрин пеша е благословия за целия ден.“ И това вече е доказан факт! Тази светла и информативна графика от колегите “Happify” ще ви задълбае в малко научни факти и ще ви представи доказателства, че упражненията имат положителен ефект върху настроението ни. Инфографиката ще ви представи с какво, кога, как, кой и защо е най-добре да се тренира. Също така чрез нея ще разберете колко ви е необходимо да се упражнявате, за да повишите настроението си и да получите всички ползи. Ще разберете дали е добре да тренирате с приятели и кой вид тренировка е подходящ за вас.

Вижте още: Спортните напитки – видове и начини за приемане

Имате нужда от мотивация и тласък? Имате нужда от добро настроение през цялата година? Искате да сте във форма и да бъдете здрави? Тази инфографика е точно за вас! Започнете от днес!

Разберете каква е връзката между упражненията и щастието чрез креативна инфографика

Каква е връзката между упражненията и щастието

Започнете да тренирате още днес!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването