Ъшър – “Славата идва с цена”

Джъстин Бийбър не е единственият певец, на когото Ъшър е бил ментор

06.06.2014

 Не се срамувам от Джъстин Бийбър

R&B звездата подписал договор с него, когато Бийбър бил още едва 13 годишен, точно преди Джъстин да успее да продаде 12 милиона копия от албумите си.

През последната година неговата музика се срещна с много сериозни проблеми. Той беше многократно арестуван и замесен в купища проблемни случки. Плюс обвинения във вандализъм. А съвсем наскоро Джъстин трябваше и да се извини за расистка обида, в негово видео, още когато е бил на 15 години.

Ъшър – “Славата идва с цена, а аз съм готов да рискувам!”

“Дали си обръщам главата от срам заради това, което знам, което виждам? Честно – не! Защото всичко това е част от процеса на живота., казва Ъшър пред списание Nylon.

“Това е жалко, мразя някои от нещата, които чувам. Дали всичко това е вярно? Не знам, но аз ще ви кажа това.. Успехът идва с цена!!! Всеки човек, който е израснал и още расте, не е перфектен от самото начало”.

Ъшър - "Славата идва с цена"

Ъшър и Джъстин Бийбър

35-годишната звезда, също знае колко трудно е да започнеш в музикалния бизнес от толкова ранна детска възраст. Той е бил само на 15, когато се премества в Ню Йорк, за да работи заедно с Sean “Diddy” Combs, и се е опитал да научи и Джъстин на това, което той самият се е научил през всичкото това време.

“Дадох му всякакви съвети и винаги му казвах, че си е до него.”, обяснява певецът. “Сега, като възрастен, успехът си е негов и вече може да го управлява сам”.

Джъстин Бийбър не е единственият певец, на когото Ъшър е бил ментор. Състезателят на звездата, Джош Кауфман, спечели най-новия сезон на изданието на The Voice в САЩ. А подкрепата за младите и нови изпълнители е нещо, което е много важно за Ъшър.

“Артистичното ми развитие ме направи човекът, който съм”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.