Условия за реклама в списание „VIP“

 Защо да рекламирате при нас?

VIP е on-line списание, насочено към споделяне на нови знания и идеи. В него се засягат широкоспектърни теми, от  различни области. Статиите са написани в стил, достъпен за аудиторията, притежават развлекателен  характер, но  паралелно с това насочват вниманието на читателя към съдържащата се в тях, полезна информация. Освен това, „VIP” цели да ангажира вниманието на всеки, който е креативен и иновативен, давайки му възможност за изразяване на  собствена позиция, посредством създаване на статии, обвързани с неговите лични интереси.

Списание „VIP“ е интелектуален продукт, предоставящ безплатна платформа за изява, на всеки желаещ да споделя своите интереси пред публика. Читателите на списание “VIP” имат възможност, пишейки статии, да представят себе си пред хора, различни от техните приятели и познати, като по този начин тяхното творчество придобива по – широка достъпност.

Условия за реклама в списание "VIP"

Конкурентни предимства

Списание „VIP”  е уникално с това, че предоставя безплатна платформа за изява, на всеки интересуващ се от писане на статии, за изразяване на лично мнение и интереси. Използвайки комуникация чрез статии, ние целим да създадем иновативна и безпрецедентна социална мрежа.

Условия за реклама в списание "VIP"

Описание на бранша

Списанието се развива в бранша на Електронния бизнес. Това е нова тенденция за търговия с материални и интелектуални продукти, печалбите от който възлизат на над 300%. Нашият проект се развива в сферата на електронните медии, обмен на информация и лично творчество.

Създадена е информационна платформа, с основни категории и подкатегории. В бъдещи тенденции за развитие се предвижда увеличаване капацитета на списанието. Това включва нарастване и разнообразяване на съществуващите рубрики.  Предвижда се изграждане на връзки с учебни заведения в България.

Малко статистика без която не може.

– месечен трафик за изминалите 30 дни: 13 213 уникални посетители

– page views за същия период: 532 169

–  page rank 2

– Facebook страница с page rank 3 и над 6 300 харесвания

Условия за реклама в списание "VIP"

Това, което ви предлагаме:

 

– Реклама с банери  – В сайта на списание „VIP“ има голямо пространство за банери и реклама. Може да поставим Ваш такъв, където пожелаете.  Ако Ви интересуват  цените, според конкретното място на банера, може да ни изпратите конкретно запитване за място/цена.

–  Рекламна статия в pdf формат – Списание „VIP“ има ежемесечно публикуване на pdf формат и възможност да Ви бъде предоставена конкретна страница за реклама, в този формат. За повече информация се свържете с нас, чрез контактната форма.

Условия за реклама в списание "VIP"

– Медиен партньор – един лесен начин да популяризирате своето събитие. Нужна ни е информация за него, снимки и видео, ако имате такива, разбира се. Ние ще ги публикуваме, като събитие в сайта на списанието, както и във Фейсбук страницата.

Условия за реклама в списание "VIP"

Можем да Ви гарантираме, че до настъпване на самото събитие,  ще го промотираме в сайта и социалните ни мрежи, което е един плюс за Вас, защото повече хора ще достигнат до него.

Рекламирайки при нас, Вие ще достигнете до младото, иновативното, мислещото, позитивното и можещото общество на Страната и ще позволите на нашите интелигентни читатели, да достигнат до Вашата дейност.

Условия за реклама в списание "VIP"

Ако имате интерес от конкретна позиция в сайта, за своя банер или нещо друго, свързано с рекламата в списание „VIP“,  не се колебайте да отправите своето запитване, чрез контактната форма на сайта.

 

 

 

 

[contact_form]