Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

11.11.2013

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите Музика. Мода. Спорт. Кино… Известност. Милиони почитатели. Светлини от прожектори. Как Ви звучи това? Ежедневието на световно известните личности? Да, познахте без проблем. Списание VIP ще Ви представи една не толкова разпространена сред широката аудитория страна от живота им, а именно тяхното детство. Чрез снимки от ранните години на звездите ще Ви върнем назад във времето, където те са били просто обикновени деца със своите мечти. А кои са те? Оставяме да се досетите сами.

Това симпатично момче е родено в Мадрид, Испания. Баща му е испанец, а майка му е от филипински произход. Покорил е много женски сърца с песните си, но неговото принадлежи на също толкова известна спортистка.

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Момичето от дясно на снимката е родена в Хюстън, щата Тексас. Членува в една от най-известните дамски ар енд би групи за всички времена. По-късно започва солова кариера. Горда носителка на наградата Грами. За спътник в живота си има един от най-известните изпълнители в хип-хоп средите.

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Този костюмиран симпатяга е роден в слънчево Маями. Едва ли можем да предположим от тази снимка, че след години ще стане един от най-нашумелите кечисти. Може би успехът му на ринга не е случаен, защото баща му и дядо му също се занимават със същия спорт. Освен с кариерата си на атлет може да се похвали и с холивудска такава в редица известни продукции.

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Този малък господин е роден във Вирджиния Бийч, Вирджиния. В момента е един от най-актуалните музикални продуценти, който може да превърне всеки в звезда за броени месеци. В колекцията си от отличия притежава Грами и е един от основателите на марката за дрехи “Ice Cream”.

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Е, добре. Едно е ясно от снимката на този малчуган. В момента той е музикант. Роден е в Хавай.Според списание Таймс е един от стоте най-влиятелни хора в световен мащаб, носител е на наградата Грами и най-продаван изпълнител през 2011. Като жокер за Вас можем да подскажем, че една от най-известните му песни е чисто и просто ода за доброто прекарване на свободното време, може би дори чрез мързелуване…

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Тази усмихната млада госпожица е родена в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. От малка  умело съчетава дисциплината и изкуството, защото баща и е военен, а майка и- пианистка.Изпълнява песен от саундтрака на филма «Мулан». Има много хитови продукции както солови, така и с участието на други изпълнители, като например с Пи Диди.

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Роден е в Кентъки. Баща му е известен водещ на американско шоу. Насочва се към актьорска кариера след като претърпява провал в бейзболните си начинания.Многократно е сочен за най-стилно обличащ се мъж в САЩ, а ние го познаваме от малкия екран с култовите си роли в сериала «Спешно отделение» и «Бандата на Оушън»

Усмивки от старите ленти в снимките на звездите

Познахте ли ги? Определено предизвикахме усмивки по лицата Ви след като видяхте любимите си изпълнители, артисти и спортисти в детските им години, нали? Това ни напомня, че всеки започва своя живот съвсем обикновено, успеха- зависи от самите нас.
Автор: Георги Кърчев

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването