„Утрешна земя“ (TOMORROWLAND) 2015

С участието на Джордж Клуни

17.03.2015

„Утрешна земя“ или „Утреландия“ според други преводи на български, се очаква да оправдае високия си снимачен бюджет. Премиерата ще се състои това лято, а феновете вече с нетърпение очакват да получат повече информация около сюжета. Дано сценаристите са се постарали и новият филм на Уолт Дисни да не разочарова прежаднелите за интересни сюжети фенове.

„Утрешна земя“ (TOMORROWLAND) 2015, с участието на Джордж Клуни

Филмът е за тийнейджърка Кейси Нютън (Брит Робъртсън), гениален мъж на средна възраст Франк Уокър (Джорд Клуни) и момиче робот (Рафи Касиди), които се опитват да разкрият какво се е случило с Утреландия, която съществува в алтернативно измерение, за да спаси света.

"Утрешна земя" (TOMORROWLAND) 2015

Кейси Нютън намира странен жетон, който води до Утреландия, когато бъде докоснат. Момичето не може да си обясни какво се случва и започва да търси информация за въпросния жетон, разбирайки, че единственият човек, който би могъл да й разкаже повече за него, е изобретателят Франк Уокър. Но отивайки в дома на Франк осъзнава, че по военните са плътно след нея. Изобретателят Франк (бившо момче-гений) няма друг избор, освен да отведе момичето в Утреландия, където двамата ще се опитат да „поправят” бъдещето.

„Утрешна земя“ обещава на зрителите да ги заведе на пътешествие из земите на бъдещето, предоставяйки тръпката от срещата с неподозирани измерения.

Режисьор на филма е: Брад Бърд („Рататуи“, „Феноменалните“)

 Актьорският състав включва: Джордж Клуни, Брит Робъртсън,  Хю Лори (“Доктор Хаус”), Джуди Гриър (“Какво искат жените”), Катрин Хан (“Тайният живот на Уолтър Мити”) и други.

Световната премиера е определена за 22 май 2015 година

Вижте още от „Кино“:

– Завръщането на Бонд … Джеймс Бонд

– Завръщането на миньоните

– Бързи и яростни 7 през 2015-та

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.