Увеличете продажбите си още този месец

Полезен съвет

13.11.2017

Ако Вие сте собственик на онлайн магазин и Вашата цел е да увеличите онлайн продажбата си, трябва да прочетете тази статия до край, за да разберете как да си гарантирате увеличение на продажбите още този месец.

Как да увеличете продажбите си още този месец?

Като собственик на онлайн магазин, Вие разполагате с база данни на клиенти, които вече са пазарували от Вас. Имате такъв списък, нали?!? Но освен за мейл маркетинг, не знаете за какво да използвате тази база данни (ако не сте си създали такава, ВЕДНАГА го направете!!). Facebook има опция -> https://goo.gl/de6DLz , чрез която да промотирате Вашия бизнес на вече съществуващите клиенти.

Не е ли чудесно? Имате нов продукт. Кой е по-вероятно да го закупи – нови клиенти, или вече пазарували от Вас и доверили се на Вашия бизнес?

Разходът по реализиране на продажба на нов клиенти е шест пъти по-висок, от този на съществуващ. Не забравяйте и правилото на Парето, при което 20% от Вашите лоялни клиенти, Ви носят 80% от приходите.

Как да подобрим продажбите си максимално бързо

Правилото на Парето

Ще Ви дам един пример: Производител на дамски дрехи с марката Х има онлайн магазин. Този месец решава да пусне нова серия топли дамски жилетки. Започва рекламна кампания на новата серия дамски жилетки във фейсбук. Кой е по-вероятно да си купи жилетка – жени, които никога не чували за дамска мода Х или жени, които вече са пазарували от нея?

Сега вече разбрахте какво имам предвид!

Затова, не отлагайте успеха на своя онлайн бизнес. Създайте още днес своя Facebook реклама, рекламирайте нови или промоционални продукти или услуги на съществуващите си клиенти и Ви гарантирам, че резултатът от кампанията ще Ви изненада!

Успешни продажби!

Гост автор: Анна Христова

Online Marketing & Social Media
http://creativemarketing.bg/

Етикети:

За автора

Списание VIP