В дома на един необвързан мъж

Когато мъжът живее сам...

05.02.2014

Казват, че най-щастливите мъже са необвързаните – наслаждават се на безкрайни купони с приятели, спокойно могат да прекарат една спортна вечер пред телевизора без някой да смени канала, могат да свалят всяка мацка, която им грабне окото и дори да се събуждат до различна красавица всеки ден. Естествено животът на необвързаните (мъже и жени) може да бъде като едно голямо приключение, но колко може да продължи то? Дали всъщност мъжете не си мечтаят да срещнат онова момиче, което ще ги накара да погледнат с различен поглед на нещата, за миг да си починат от големия купон и да се насладят на семейния живот. А и все някога трябва да вкарат дома си в ред, нали? И като стана дума за дом, когато мъжът живее сам, в жилището му се случват събития, които не могат да отстъпят пред нищо по своята необикновеност и разнообразие. Самотните ергени могат да се наслаждават на безпорядъка, без да има кой да им пили на главата… Но до колко нещата могат да излязат извън контрол?… Решихме да надникнем в домовете на няколко щастливи необвързани мъже и вижте какво открихме:

Какво да очакваме в дома на един необвързан мъж…

Когато мъжът живее сам…

…използва чинии и чаши за еднократна употреба, за да не му се налага да се занимава с така неприятното миене и чистене след това.

…си поръчва готова храна за вкъщи, защото или не може да готви, или просто заради удоволствието да се насладиш на ергенския живот… Всеки ден бира и пица – какво по-хубаво..

…обича да гледа порно и е толкова щастлив, че може да го прави, когато си поиска. При това със звук.

…обича да захвърля чорапите си навсякъде из стаята, да оставя празни бутилки от алкохол, за да се хвали колко много е купонясвал и не му пука, ако забрави да хвърли боклука – и утре е ден, нали?

В дома на един необвързан мъж

Какъв е животът не необвързания мъж

…не се притеснява да се разхожда по гащи и да ходи със скъсани чорапи вкъщи.

…може да прекара часове със своя лаптоп или смартфон в тоалетната, без никой да го безпокои.

…никога не закъснява да се прибере вкъщи. Просто няма кой да определи прибирането му, по което и да е време като “късно”. Дори да се завърне вкъщи чак на другия ден, това изобщо няма да е проблем.

Вижте още: Най-големите мъжки постижения

…може да кани приятелите си на гости по всяко време. Да организира грандиозни партита или да си доведе някоя мацка, с която да се забавлява – ех,  живот, живот…

…не плаща големи сметки, тъй като не се къпе по два часа, нито използва пералня, а както споменахме няма способностите да готви…

Е, може домът на един необвързан мъж да ви се струва пълен ад, но повярвайте ми – за тях това е раят!

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.