Валенсия близо до привличането на Луиш Нани

17.01.2014

Валенсия близо до привличането на Луиш Нани Валенсия е близо до много силен трансфер. От испанския гранд се очаква да финализират трансфера на Нани до края на седмицата, твърди „Метро“.

Талантливото крило на Юнайтед отдавна е свързван с трансфер далеч от „Театъра на мечтите“, а последните му два сезона са пълен провал, което засилва слуховете за евентуален трансфер.

Нани беше купен от предшественика на Дейвид Мойс, Сър Алекс Фъргюсън като потенциален заместник на Кристиано Роналдо, но Нани така и не успя да се наложи на „Олд Трафорд“ с неговата непостоянна форма.

Валенсия имаха сериозни финансови проблеми през последните години, но се очаква испанският клуб да бъде закупен от милионера Питър Лим, с което се очаква да се сложи край на финансовите им мъки.

Лим ще предостави 50 млн. паунда за трансфери, а за Нани се очаква да бъдат платени 15 милиона паунда.

Валенсия близо до привличането на Луиш Нани

Според доклади, Лим е обещал на феновете на Валенсия, че ще привлече талантливото крило още до края на януарският трансферен прозорец.

Източници и близки до Нани твърдят, че той ще се радва да премине във Валенсия тъй като загуби титулярното си място от новоизгряващата звезда на Юнайтед – Аднан Янузай.

От Юнайтед са поставили цена от 15 милиона паунда за Нани, а парите ще бъдат използвани от Мойс за изграждането на нов отбор след катастрофалния сезон на Юнайтед до момента.

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването