Луис ван Гаал все още не бърза с трансферите

Холандецът не бърза да купува нови лица на Олд Трафорд

12.08.2014

Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Луис ван Гаал все още изчаква някои от своите играчи да се докажат, преди да посегне към трансферния пазар, твърди Manchester Evening News.

Холандският специалист има три седмици на разположение преди трансферния прозорец да затвори, но наставникът сподели, че в никакъв случай няма да взима прибързани решения и ще даде още малко време на своите играчи да докажат, че имат място в плановете му. Ван Гаал все още налага своята философия и си дава още малко време, преди да започне да купува нови попълнения.

Луис ван Гаал все още не бърза да купува нови играчи, тъй като му трябва още време да анализира наличния състав

„Искам да видя с очите си на какво са способни моите играчи, преди да взема каквото и да е решение. Две седмици са твърде кратко време, за да мога да определя от кой футболист имам нужда и от кой не.“ сподели холандеца.

„Вече знам много повече за отбора, откакто дойдох в клуба, но методите на тренировките по време на турне са съвсем различни от обичайните. Все още не мога да преценя, кой заслужава да остане и кой трябва да си тръгне, защото все още изяснявам своята философия на играчите“, допълни специалистът.

До момента Юнайтед си осигури само двама нови футболисти: Люк Шоу и Андер Херера, но и двамата пристигнаха в отбора още преди холандеца поеме започне ролята си на Олд Трафорд, въпреки, че той лично е дал зелена светлина за двата трансфера.

Ван Гаал все още има време да добави малко свежест в състава си, като спрягани имена за трансфер на Олд Трафорд са Анхел ди Мариа, Хуан Куадрадо, Дейли Блинд и Артуру Видал. Не се изключва и възможността ван Гаал да посегне към нови попълнения през януари, като до тогава ще анализира напълно играчите и играта на Манчестър Юнайтед.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването