Как да превърнете идеите си в реалност?

На ден ни идват хиляди идеи на ум, но колко от тях стават реалност?

21.09.2014

Невъзможно е да изчислим колко идеи ни минават през ума всеки ден. Достатъчно е да кажем, че броят им е космически голям. Но замисляли ли сте се колко от тези искри на вдъхновение всъщност са се превърнали в реалност? Колко от идеите ви са преминали през етапа на развитие, за да се превърнат в нещо истинско, нещо невероятно?

Вижте още: Радостта от сърфинга – както никога не сте го виждали преди

Тази кратка реклама на могъщата търговска марка General Electric ни отвежда до едно предизвикателство, където процесът на реализация в крайна сметка достига до изпълнение, през колкото и трудни етапи да преминава. На първо място идеите идват на този свят в суров вид. Те тестват нашето възприятие за „начина, по който възприемаме нещата.“ Когато идеите са приети с отворени обятия от хората, когато правилно се грижим за тях и полагаме нужните усилия, за да ги направим реалност, те могат да се превърнат в нещо много красиво. Изгледайте видео клипа до край и ще разберете за какво говорим.

Тази вдъхновяваща реклама идва, като част от програмата за Ecomagination на General Electric. Това е предизвикателство на компанията за изграждането на иновативни решения, свързани с околната среда.

Вижте още: iPhone 5S с реклама “Dreams”

Замислете се колко идеи ви минават през главата всеки ден. Отсейте най-откачената от тях и я споделете с няколко приятели. Някои от тях ще реагират така, все едно сте луд, докато други ще се вдъхновят от гениалната ви идея. Едно е важно да знаете: колкото и луда идея да имате, положите ли нужното внимание да я отгледате, то тя ще се превърне в нещо наистина много красиво.

Това видео ще ви вдъхнови да превърнете идеите си в реалност, колкото и грозни и откачени да са те в началото

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването