Десктоп приложение на Viber

С над 200 милиона потребители по целия свят, Viber вече е сериозен конкурент на Skype

16.05.2013

Viber става конкуренция на Skype

Всички потребители със смартфони използват Viber. Безплатни съобщения и телефонни обаждания – безценно. За тези, които не са ползвали Viber и не знаят какво е, ще им разясним на кратко. Това е приложение, което използва телефонния ви номер и ви позволява да обменяте текстови съобщения и да осъществявате разговори през интернет напълно безплатно, стига да имате мобилен интернет. Първоначално Viber се предлагаше само за смартфони, но в последствие компанията добави и десктоп приложение за всички настолни и преносими компютри.

Viber става конкуренция на Skype

Нововъведенията във Viber не приключват само с пускането на компютърна версия. Те обновиха и мобилните си приложения, като добавиха опция за размяна на видео съобщения и още куп функции. Има промени и по интерфейса, а езиците, на които е преведена програмата достигнаха 27.

Вижте още: Без Skype от Декември 2013 ?

С над 200 милиона потребители по целия свят, Viber вече е сериозен конкурент на Skype, който за момента има над 280 милиона. Е, това може само да ни радва като потребители, защото колкото повече конкуренция има, толкова се повишава качеството на предлаганите услуги от фирмите.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването