Victoria’s Secret – бранд без конкуренция

Victoria's Secret дава на клиентите си това, което никой не предлага

03.09.2013

Victoria’s Secret – бельо, жадувано от всяка жена, без конкуренция. Но защо при всички разнообразни марки на пазара, точно тази работи най-добре? Защо милиони жени по света са готови да дадат по над $50 за сутиен?

Вижте защо Victoria’s Secret е бранд без конкуренция…

И не качеството е водещо, въпреки висотата си, а изживяването което предлагат на клиентите си. Някои от най-големите имена в индустрията (на световния пазар), се опитват по какви ли не начини да привлекат част от клиентелата на Victoria’s Secret. Някои от тях изпращат няколко сутиена (3-4) и дават изключителната възможност получателя им да си избере един, безплатно. Други залагат на анкети, с отговори на клиентите, относно каква е тяхната специална и желана селекция бельо.

Докато тези брандове са потребителски ориентирани, Victoria’s Secret залага на изключителното преживяване при покупката на бельо. През 90’те марката е предлагала продукти на ниска цена, но бързо се преориентирала, което е и ключов фактор за успех. След този период, фирмените и магазини се преобразяват с розови тапети, комфортни и луксозни съблекални, плюш и специално обучени продавачки, които карат жената да се чувства безценна!

Всичкото това ексклузивно добро отношение към дамите, издига Victoria’s Secret на върха. Пазаруването в магазините и е истинско преживяване, носещо огромно чувство на удовлетвореност от покупките.

Victoria’s Secret дава на клиентите си това, което в момента никой друг търговец в бранша, не предлага. Именно затова е и с “едни гърди напред”.

Източник: Business Insider

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.