Това видео ще промени отношението ви към жените

Рекламно видео на Пантен, което ще ви промени представите за нежния пол

01.11.2014

Тази мощна реклама поставя въпросите за отношението към жените в съвременното общество. Например, защо жените, които взимат нужните решения ги наричат „властни“, докато мъжете, които вършат работата си по същия начин са просто нормални шефове? Или защо страстните жени, които са отдадени на работата си и мислят и за своята кариера, а не само за децата са наричани егоистични майки, докато работливите татковци са посветени на децата си и са перфектните родители?

Вижте още: Как да превърнете идеите си в реалност?

Маркетинговото послание в рекламата на Пантен е ясно. Те призовават дамите да напуснат тези етикети и да ги оставят зад гърба си. Жената трябва да бъде силна с изумителен блясък. Точно така! Жената трябва да бъде стройна, силна и красива! Тя трябва да отстоява позициите си!

Вижте още: Радостта от сърфинга – както никога не сте го виждали преди

Представяме ви видеото, което ще промени отношението ви към жените

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването