Виктор Либа – “Само с очи”

13.12.2014

Виктор Либа е част от бившата момчешка банда “032“. Сега той е тук, за да ни сподели повече подробности относно първият си солов сингъл “Само с очи”.

Виктор Либа – “Само с очи”

Здравей Виктор! За екипа на Списание VIP е огромно удоволствие да проведе с теб това интервю. С началото на месеца, се появява и твоето дебютно солово видео към самостоятелната ти песен  “Само с очи”. Разкажи ни повече за песента и видео клипа? Как се роди идеята за новия ти проект?

Здравейте! Песента “Само с очи” е по музика, текст и аранжимент на Боян Христов (B.O.Y.A.N.). В английската версия текстът е на Rachel Row. Видеото е дело на Ян Петров, а продуцент на целия проект е Любо Киров в лицето на неговата музикална компания  My Sound Universe. Много се радвам, че успях да се обградя със страхотни и талантливи хора и работата с тях е удоволствие за мен. Заснехме видеото на Бузлуджа. Изключително интересно място. Беше доста трудно, като реализация, но за сметка на това си заслужаваше. Идеята да стартирам този проект дойде спонтанно. Бях провокиран от нуждата ми отново да правя музика. Около 4 години бях доста далече от това и явно ми е липсвало.

Виктор Либа - "Само с очи"

Виктор Либа

Получило се е едно много модерно парче, а заедно със супер артистичния клип към него ти ни показваш една много лирична и креативна своя страна.

Ами да, наистина се постарах проектът да бъде нещо различно, ново и напредничаво. Искаше ми се да направя точно това, което чувствам отвътре, защото смятам че когато се съобразяваш с тенденции или с това какво се слуша в момента, просто не правиш истинска музика. Радвам с, че успях да го направя и отзивите са много добри.

А от какво се вдъхновяваш самият ти?

Вдъхновявам се от много неща. От отношенията между хората, музиката, любовта. Вдъхновението е много важно за един артист.

Намислил ли си ни още хубави изненади? Издай ни какво предстои оттук нататък?

Да, изненадите продължават! В момента вече работя по следващия си сингъл, който се надявам ще излезе през пролетта. Мога да издам, че песента ще бъде бърза и по-позитивна този път.

Предстоят и най-светлите семейни празници. На кого искаш да благодариш?

Да, любимото ми време от годината. Всичко около нас става позитивно и красиво… Бих благодарил на всички, които вярват в мен, на семейството ми, приятелите и човека до мен.

Благодарим ти! Пожелаваме ти попътен вятър. Още много лични и професионални успехи!

И аз ви благодаря за отношението и вниманието. 

И “Само с очи”, нека да си кажем сега всички Весели Празници! Пожелай сега и ти нещо на своите фенове и нашите читатели?

Весели празници на целия ви екип и естествено и на вашите читатели. Желая преди всичко много здраве, усмивки, любов и сила. Вярвайте в себе си! 🙂

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.