Вила Роза – първият български психотрилър

22.12.2013

Вила Роза – първият български психотрилър

Психотрилър с елементи на хорър, така описват новата българска продукция „Вила Роза“, която вече се завъртя по кината. В главните роли са добре познатите и обичани български актьори, Елена Петрова и Калин Врачански. Историята се развива пред далечната 1985 година, в Стара планина. Пресъздава разкази на очевидци и улики, открити в района на вила Роза, за зловещи убийства, обвързани със злокобно предсказание.

 

Вила Роза – първият български психотрилър

Филмът описва реални събития, оповестени от разсекретени доклади на МВР, които стигат донякъде, но по нататък не се знае какво е станало.

„Всеки е изправен пред ужаса от собствените си страхове“

Вила Роза – първият български психотрилър

Някои от първите зрители на прожекцията са във възторг от изключителното качество и споделят че тръпки са ги побили. Това говори добре за актьорската игра и за изключително високото ниво на заснемане и видео обработка.
Но едва ли ще се хареса на всеки. Затова оставяме на Вас да прецените дали си заслужава гледането. Вижте трейлъра по-долу, за да придобиете представа за първия български психотрилър.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.