Вино за по-добър сексуален живот

Съдържащите се във виното желязо, калий и мед повишават жизнеността и енергията

23.02.2017

Според сексолозите дамите, които обичат да се наслаждават на секса и редовно го практикуват имат блестяща кожа и младолик вид.

Една от причините за това е усилената работа на жлезите, при което порите на кожата се отварят и тя се избавя значително по-бързо и ефективно от токсичните вещества.

Сексуално активните и задоволени жени се отличават с блестящи коси, стегната кожа, добре поддържано и здраво тяло.

В резултат на редовните секс занимания, тялото произвежда повече колаген, което прави кожата безупречно чиста, млада и сияйна.

Чаша вино за по-добър сексуален живот

Според част от хората, умереното количество алкохол преди секс им помага да се отпуснат, да се избавят от задръжките си и да се настроят на еротична вълна.

Чаша вино предразполага не само за приятен разговор на различни теми, но и за палави забавления в леглото.

Вижте още: Защо да правите по-често секс през зимата?

И тъй като сексът е доказано полезен, както споменахме по-горе, добре е да приветстваме всичко, което ни предразполага да го правим по-често.

Качественото вино, приготвено с майсторство, традиции и любов, не само съдейства, за да очаровате вашата половинка, но и има полезни свойства.

Ценните екстрактни съставки и минералите, които се съдържат в хубавото вино способстват за синтезиране на половите хормони и усилват половото влечение.

Вино за по-добър сексуален живот

Чаша вино предразполага не само за приятен разговор…

Благодарение на цинка, съдържащ се във виното, можем да се избавим от опасността да ни застигне полова дисфункция.

Киселините и антиоксидантите във виното „помагат“ за производството на добър холестерол в организма ни. Точно затова се препоръчва по една чаша вино на ден.

Във виното се съдържа йод, който предпазва дамите от проблеми с щитовидната жлеза и повишава желанието им за секс.

Във виното има много витамини, предимно от група Б. Липсата на витамини от тази група водят до загуба на апетит, апатия и намалено сексуално желание.

Съдържащите се във виното желязо, калий, мед и цинк повишават жизнеността и енергията и ни карат да се чувстваме млади, тонизирани и с високо либидо.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP