Платформата симулира виртуално интервю

Иновативната програма Jizen е място, където кандидатите могат да тестват своето поведение

12.06.2013

Платформата симулира виртуално интервю за работа, с цел да подготви кандидата по-добре

Френска компания разработи иновативна технология, която има за главна цел да помага на кандидатите за работа да бъдат по-уверени и сигурни по време на интервюто за работа. Платформата симулира виртуално интервю за работа, като по този начин кандидата се учи как да се държи и как да контролира емоциите си по време на срещата.

Платформата симулира виртуално интервю с цел подготовка на кандидатите

Платформа за виртуални интервюта

Иновативната програма Jizen е място, където кандидатите могат да тестват своето поведение, реакции и да отговарят на често задавани въпроси по време на самото интервю. Платформата ви създава виртуален работодател, който сами сте конфигурирали преди началото според различните критерии, но сценарият на интервюто се генерира спрямо реакциите на различните кандидати.

За да използвате платформата имате нужда от уеб камера и сензор, който анализира езика на тялото, изражението на лицето, дишането, сърдечния пулс, както и показва нивото на стреса и притеснение.

Вижте още: Иновативен знак Стоп в Сидни

I-maginer, която е създател на тази платформа планира за в бъдеще да пусне и други системи, подобни на тази, които ще симулират и ще помагат при подготовката за публични изказвания и контролиране на стреса, както и овладяване на негативните емоции.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването