Vivid Sydney 2013

10.06.2013

Vivid Sydney 2013

За поредна година,Сидни се превърнa в грандиозно платно на светлината, музиката и идеите. Kогато Vivid Sydney поема града след залез слънце От 24 Май до 10 Юни 2013 година, цяла Австралия онемява пред красотата на изкуството. Оцветяване на града с творчество, вдъхновение и ярки акценти. Изключително популярните и нашумели напоследък 3D инсталации и светлини, проектират върху сгради едно изумително светлинно шоу. Ще видите изпълнения от чужди и местни създатели на този вид изкуство. Изключително креативни хора са обменили идеи в създаването на нещо толкова красиво. А, ето и за какво говорим.

За пета подред година се състои фестивалът Vivid Sydney. Той бе открит на 24 май с магическо осветление върху операта в Сидни, разкривайки зашеметяващ визуален спектър от цветове и движение от световна класа. Уникална артистичност в 3D осветлението, с невероятни новаторско нанесени леки щрихи.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.