Vogue откри свой магазин за архивни снимки

23.03.2014

Vogue откри свой магазин за архивни снимки Британското издание на женската модна библия Vogue отвори свой онлайн магазин. В него ще бъдат предлагани архивни снимки от създаването на списанието. Безпрецедентното предложение от страна на издателите сега може да превърне дома на всеки почитател на модата в своеобразен музей, благодарение на предоставените копия на ценните фотографии. Известно е, че страниците на списанието са най-желаното място за поместване на снимки на едни от най-добрите фотографи и илюстратори в света. В онлайн магазина вече се търгуват творби от 40-те, 50-те и 60-те години на миналия век, чиито създатели са иконите Сесил Бийтън, Клифърд Кофин, Хенри Кларк и Клод Върджин: „Имаме удоволствието да представим селекция от архивни снимки, която вече е достъпна и хората могат да ги окачат на стената си. Това е пример за успешно сътрудничество между старото и новото със съвременните технологии. Това е едно от нещата, които правим по случай 100-годишнината на Vogue”, беше само част от изявлението на Александра Шулман, редактор на британското издание.

Вижте Адриана Лима за Vogue

Цените на самите фотоси ще варират в рамките между 25 и 100 паунда, като ще бъдат налични в четири размера. Зa желаещите да закупят снимка, но с рамка, ще трябва да заплатят цена от 60 паунда, а цената на довършената фотография на ръка ще започва от 90 паунда.

Модното списание Vogue прави онлайн магазин за архивни снимки

Видео: http://www.vogue.com/archive/demo

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването