Временен хотел само за вас, където пожелаете?

Вече и това е възможно

18.12.2016

Кой не обича да ходи на почивки и екскурзии на непознати и вълнуващи места. Но за жалост обикалянето на интересни местенца по света е ограничено, както от към предлагане на подходящи места за настаняване, така и от бюджета, който можем да си позволим.

Временен хотел само за вас, където пожелаете – персонализираната  услуга Blink

Но за тези, които могат да си позволят цената, базираната в Лондон луксозна туристическа агенция Black Tomato променя настаняването с ново предложение – услуга, която ви позволява да направите следващата си ваканция на всяко място по света (независимо дали там има места за нястаняване или не). Тази персонализирана услуга се нарича Blink и предоставя временни места за настаняване и персонал, който да ви построи място за спане.

Цените варират в зависимост от местоположението и продължителността на престоя и започват някъде от $ 10.964 човек за три нощувки за ваканция в Мароко и до $ 29.600 за един човек в продължение на четири нощувки за пътуване до Боливия. Blink предоставя петзвездно изживяване, където пожелаете (ако не възразявате да спите в луксозна палатка). А ето и как изглеждат тези персонализирани луксозни местенца:

Временен хотел само за вас, където пожелаете?Временен хотел само за вас, където пожелаете?

Местата за ваканция, предлагани от агенцията, включват и красивите брегове на река Меконг в Камбоджа, пясъчните дюни на Мароко и Уюни сол апартаменти в Боливия.

Временен хотел само за вас навсякъде по света

Временен хотел само за вас навсякъде по света

Агенцията Black Tomato казва, че може да построи такъв времен луксозен заслон навсякъде по света, където може да занесе материалите.

Временен хотел само за вас

Стилът на палатките е според вкуса на клиента

Пътешествениците могат да избират как да изглежда тяхното място за настянаване. Има няколко опции за палатката: платно, купол, балон, звънец, тропическа вила, юрта и квартира.

Пакетите включват транспорт до и от лагерите, храна и напитки, както и избор от дейности, който да извършвате по време на почивката.

Източник: businessinsider.com

 

 

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.